Empower Finance

Lediga tjänster

Vi vill ha Stockholms mest nöjda konsulter, då får vi Stockholms mest nöjda kunder!

Vi brinner för ekonomi! 

Just nu söker vi en redovisningsekonom!

Empower Finance hjälper företag i Stockholmsområdet vid behov av kvalificerade ekonomer, det kan exempelvis vara vid tillfälliga toppar i verksamheten eller vid vakanser i samband med rekrytering eller föräldraledighet. Vår primära business sker genom våra anställda interimskonsulter och våra kunder finns i olika branscher över hela Stockholm.  

Hos Empower Finance är du som konsult viktigast för oss! Vårt mål är att vara den bästa arbetsgivaren med en stor känsla av tillhörighet och utvecklingsmöjligheter. Du kommer alltid först och vi värdesätter våra konsulters trivsel och utveckling högst, och dessutom har vi riktigt roligt tillsammans. Vårt mål är att genom Stockholms mest nöjda konsulter får vi Stockholms mest nöjda kunder!  

Varför arbeta som interimskonsult? 

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du har stor trygghet i din anställning, får generösa förmåner och inte minst härliga konsultkollegor. Som interimskonsult jobbar man hos en kund i taget och efter varje uppdrags slut får du chansen att testa på nya branscher, system och företag när nästa uppdrag tar vid. Vi erbjuder en fast och bra månadslön, generöst friskvårdsbidrag, avsättning till tjänstepension och kontinuerlig kompetensutveckling. Du arbetar ute hos kunden i interimsuppdrag och får chansen att se hur olika bolag satt sina processer, system och kulturer och uppdragen anpassas efter din erfarenhet och vad som passar dig. Vi är lyhörda kring dina önskemål och målet är att vi ska hitta uppdrag där du får både glänsa och utvecklas.  

Vem är du? 

Du är trygg i din roll som ekonom och har en god social kompetens och förmåga att anpassa dig efter olika miljöer och organisationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser och tänker att du är självständig och har mycket god förmåga att kommunicera på svenska och engelska. Som ekonom är Excel ditt andra språk och du har gärna erfarenhet av flera olika ERP-system. 

-Minst 3 års kvalificerad erfarenhet inom redovisning
-Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska
-Akademisk examen inom ekonomi
-En ”Can do” -spirit och trivs med att arbeta hands on inom ditt område 

Maila lisen@empower.se ett uppdaterat CV på svenska tillsammans med en kort beskrivning av dig själv
och varför du tycker att det här låter som gjutet för dig! 
 

Saknar du något?

Har vi ingen aktiv rekryteringsprocess på just den ekonomitjänst du söker?
Ingen fara! Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig!