Empower Finance

Jobba hos oss!

Vi vill ha Stockholms mest nöjda konsulter, då får vi Stockholms mest nöjda kunder!

Redo för nästa karriärkliv?

Är du sugen på nästa steg i karriären och vill får möjlighet att vidareutvecklas inom ekonomi?
Ta en titt på våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig!

Lediga tjänster

Läs mer om våra lediga tjänster!
Läs mer

Jobba hos Empower

Våra konsulter är våra Rock Stars! Empower Finance målsättning är att ha Stockholms mest nöjda ekonomikonsulter och det menar vi allvar med. För att uppnå det målet arbetar vi hårt inom många olika områden, men för att nämna några:

  • Trygga, fasta anställningar med marknadsmässig månadslön och mycket goda villkor för exempelvis friskvårdsbidrag samt Benify.
  • Förmånlig tjänstepension hos SPP med möjlighet till personlig rådgivning via Pensure.
  • Omfattande försäkringsskydd och generös ersättning vid föräldraledighet eller sjukdom.
  • Mycket goda möjligheter för personlig utveckling. Vi har även fri tillgång till samtalsterapi genom vår samarbetspartner Mindler.
  • Sist men inte minst – vi har väldigt kul ihop!

Omtanke

Vi bryr oss genuint om varandra inom Empower Finance. Då våra medarbetare mår bra och känner sig uppskattade så sprider sig det till hur vi behandlar våra kunder och omvärlden – med omtanke.

Kvalitet

Vi tar oss enbart an sådana uppdrag där vi känner att förutsättningarna är sådana att vi kan bidra med god kvalitet.

Hållbarhet

Genom att säkerställa att våra medarbetare har en god arbetssituation med bra balans mellan arbete och privatliv ser vi att vi får ett hållbart och långsiktigt förhållningssätt. Vi skapar goda relationer och arbetar hårt för att bibehålla dessa över tid.

Personligt

Samtliga våra medarbetare, kunder och samarbetspartners ska uppfatta Empower Finance som ett väldigt personligt bolag. Vi är oss själva och vi tummar inte på den personliga och direkta kontakten och dialogen.

Ett personligt konsultbolag

Empower Finance är ett nischat bolag som verkar inom ekonomi och ekonomistyrning, och vår målsättning är att med vår kompetens och engagemang i det vi gör kunna leverera förstklassigt stöd till er organisation!

  • Hos oss värderas relationer högt, med det menas att både våra kunder och medarbetare ska känna sig sedda, uppskattade och värdefulla. Vi är måna om varandra och bryr oss.
  • Vi vill ha Stockholms mest nöjda konsulter, för vi vet att då får vi också Stockholms mest nöjda kunder.
  • Vi på Empower Finance brinner för ekonomi! Kompetens och kompetensutveckling är viktiga grundpelare för oss och vi tror på att motiverade och nöjda konsulter är en vinst för våra kunder.
Flera händer